Hi! Aangenaam :)

Mijn naam is Mitchel Bongers. Je kent me misschien als presentator van En Nou Wij FF, vormgever van een site, als een vriend of misschien wel helemaal niet. Maakt niet uit, want je bent nu hier, op mijn website. Wat dat betreft is er geen betere plek in het universum om te zien wat ik allemaal doe. 

 

Ik ben vormgever van een hele boel. Niet alleen geef ik vorm aan brochures, boekjes en posters. Ook ontwerp en programmeer ik complete websites. Vaak doe ik dit voor kleine bedrijven die op het punt staan succesvol te worden. Daarbij heb ik reeds enkele mensen mogen helpen. Naast grafisch ontwerp, voor zowel online als offline, ben ik producer, presentator en mede-bedenker van En Nou Wij FF. Met gemak sta ik voor de camera, maar met net zoveel lol doe ik de productie erachter. 

 

Uitgangspunt in alles wat ik doe is dat het goed moet zijn. Per situatie kun je 'goed' anders invullen, het moet namelijk passen bij telkens een andere doelgroep, een andere opdrachtgever of stijl. Met mijn ervaring en kennis slaag ik erin voor ieder idee een passende oplossing te ontwerpen. 

 

Graag schuif ik bij je aan tafel aan om samen te kijken hoe we jouw vraagstuk kunnen oplossen. Dat kan een merkstrategie zijn, maar ook content strategie, een social media plan, missie & visie, projectmanagement en grafisch ontwerp voor pixel en print. De eindproducten daarvan zijn spetterende ontwerpen die zich vertalen in video, (web)campagnes en merkbelevingen.

Wat zeggen mensen over Mitchel?

Mitchel is een persoon die altijd voor je klaar staat en (bijna) overal een antwoord op heeft. Hij is erg gedreven en geeft niet op totdat iets in zijn ogen perfect is, dit zorgt ervoor dat hij sterke producten neerzet waar hij met veel trots op terug kan kijken. Mitchel werkt hard, geconcentreerd, precies en weet precies wat hij wil. Samen met hem werken is dat ook altijd een feestje.

 

Michelle van Loon

Mitchel heeft zoveel mooie en goede kwaliteiten. Hij is iemand die heel goed kan luisteren en hieruit ideeën naar voren brengt. Hij voelt goed aan wat bij iemand of het product past. Sinds kort heb ik mijn eigen salon, waarvoor hij de stijl en site heeft vormgegeven. Hij is creatief, vlot en weet bijna altijd wel een oplossing. Met de computer is hij een tovenaar. Er zijn maar weinig mensen zo als Mitchel, die moet je inlijsten met een gouden randje!

Ingrid Kamphorst, Natural Skin Balance

Mitchel is een keiharde werker en staat voor iedereen klaar. Hij haalt het beste resultaat door zijn creatieve manier van denken. Als ik samenwerk met Mitchel weet ik dat hij een oplossing kan bedenken voor elk probleem.

 

Simon Wijers

Ook met mij in zee?